Teknoloji ve Rapin İlk Buluşma Noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teknoloji ve Rapin İlk Buluşma Noktası

Teknoloji ve Rap İlk Kez Burada Buluşuyor

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum

2 posters
YazarMesaj
By_UnGaRo
Moderatör
Moderatör
By_UnGaRo

Erkek Mesaj Sayısı : 95
Ruh Haliniz : bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Artiz10

bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Empty
MesajKonu: bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum   bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 8:33 pm

evt birgün çocuk 15 yaşlarında fln arkadaşlarıyla evinde toplanmışlar anneside alışverişe gitmiş bu 6 kafadardan biri cin çağırmak istemiş diğerleride tamam demiş sonra işte almışlar kahve bardağını dualar okumuşlar sonrada eyy cin eğer geldiysen ışıkları söndür demiş. birden ışıkar gitmiş ve çocuklar çok korkmuş sonra pencereye bakmış ışıklar yanıyormuş sonra o sbaşka insanların ışıklarıda sönünce birazda olsun rahatlamışlar sonrada telefon çalmaya başlamış telefonu açmaya korkuyorlarmış(tabi hepsi tırsmış)sonra içlerinden birine cesaret gelmiş(gaz vermişler yani)sonra bu gidip telefonu açmş ama telefonda yuakarı kattaymış yani ev villaymış tan giderken kormuş ve hepsi gitmeye karar vermişler o gaz alan çocuk telefonu açmış ve zzzzzzzzzzzzzz diye sesler duyuyormuş sonra tırsmışlar ve telefonun kablosunu çekmişler sona aşaıya tam inerken yine çalmış yine açmışlar yine aynı ses korkudan telefonu kırmışlar ve hepsi aşağıya inmişler.sonra kapı çalmış içeriye giren çocuğun annesiymiş. çocuk annesine herşeyi anlatmış ama bir şeye dikkat etmiş annesinin eve gelince yaptığı hareketi yapmamış.(anahtarı atarmış,çocuğunu öpermiş gibi..)sonra annesi direk mutfağa gitmiş korkudan çocouk önce bişi çaktırmamış ama sonra arkadaşlarına sölemiş hepsi korkudan ölücek gibiymişler hatta içlerinden biri altına işemiş..sonra hepsi başlamış bildikleri tüm duaları okumaya sonra mutfağa gitmiş ve ne görsünler annesi git gide küçülüymuş çünkü cin annesinin kılığına girmiş sonra yavaş yavaş küçülmüş ve en sonunda duman olup gitmiş .bundan ders alan çocuklar bidaha böle işlerle uğraşmamışlar

SAKIN SİZDE BÖLE BİŞİLERE KALKIŞMAYIN ARTIK ÇOK KÖTÜ ŞEYLER OLUR İNANIN (ALINTI DEĞİLDİR BİZZAT KENDİM YAZDIMM)

By_UnGaRo
http://teknikrap.tr.gg
BeLLa
Admin
Admin
BeLLa

Erkek Mesaj Sayısı : 146
Ruh Haliniz : bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Tehlik10

MesajKonu: Geri: bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum   bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 8:38 pm

nedense bn byle sylere inanmıorum confused
By_UnGaRo
Moderatör
Moderatör
By_UnGaRo

Erkek Mesaj Sayısı : 95
Ruh Haliniz : bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Artiz10

MesajKonu: sallamasyon   bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum Icon_minitimeC.tesi Ocak 10, 2009 8:39 pm

ztn sallamasyın çaktırma ok cyclops

bana ait bi konu bizzat ben yazıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İsteyene Graffiti Banner Yapılır