Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 30 Nerden : TrBzN Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! C.tesi Ocak 24, 2009 11:31 pm
sizi en çok etkileyen rap cümlesini paylaşalım...
Dünya bir film açılır perden nefret edersin seyircilerden sahnesi gerçek tek oyun ölümdür! <Erman Ender>
İtile itile kuyuya düşeceksin kim itti bilemeyerek.. Durmadan ağlayacaksın gözlerini silmeyerek.. Şahit olacaksız gözlerinle görmeyerek.. <Sagopa>
benim hoşuma gidiyor!
BeLLa Admin
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 31 Nerden : istanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! C.tesi Ocak 24, 2009 11:36 pm
Harbi Manite sexy seni sokakda tanımaz bu eksim 31 çekmeye yaramadı resmin rap rap yapamayanlara teslim "A.P.O"
aklıma gldikce yaZARIM
raplife_nzl Moderatör
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! C.tesi Ocak 24, 2009 11:44 pm
emin ederim emin degilim caya katdıgın karbonda demini hihop un ordusunu artık devırın 50 yuroya manıta sıkı kemırır yarak yokya onun ıcın femınıst erkek adam kadın ıcın 1 yolda keşişir kızda ister kızla sikişir listeye ekle iyi verir tebeşir yarım guzel olsun ole hayalim etdim gurbette hayalım tabii evlenecek bana bakır bı kız bul kıza cıkarlar dövecek tiz bul destur nıgı rap yapma iş bul rap şehir ben vali siz anca memur ''A.P.O''
BUDA HŞUMA GİDİO xD
BeLLa Admin
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 31 Nerden : istanbul Ruh Haliniz : Kayıt tarihi : 27/11/08
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! C.tesi Ocak 24, 2009 11:51 pm
Birileri yine bnm Formumu karalarmıs Sesimide tepe tepe beynine kazımış onumede surulecek terapati yap dedi ahmak bak bu sesimdeki ton basamak atak beni saysada iki eksik biri tek sayı fak beynine beynine döndüre döndüre al bu rapimdeki sözleri bestele kendine "YAS"
buda cok kral
raplife_nzl Moderatör
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! Paz Ocak 25, 2009 12:11 am
Eski bi resmini aldım elime yine kayboldu sanki giden herşey ağlamaklı oldum biraz ama yine ağlama deyişin kulaklarımda kıyamazdım... <Medusa>
BeLLa Admin
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! Paz Ocak 25, 2009 11:45 pm
Telgırafın teline kus konar terler bursalı cihan mı tatarla derler firar etti bak gozünden ferler beni bi sor kıza kafası kel der zeytinburnu rapcisini özler gelecek az kaldı nemlenir gözler yolda pusu cok verildi sozler kamyon carpsa bile anca tökezler <>Gkhan><
raplife_nzl Moderatör
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! Salı Ocak 27, 2009 10:47 pm
Hep susupta içime attım artık bu dilimi tutamam aniden çıkıp gidersen beni bulurmusun ya da kalırsam benim olurmusun! [YaS]
raplife_nzl Moderatör
Konu: Geri: Sizi Etkileyen Rap Cümlesi! Çarş. Ocak 28, 2009 10:26 pm
Öfke bir yüktür hayat sürekli kızgın yaşanmıyacak kadar kısadır buna kesinlikle değmez. ERman&endEr