FLASH!!! Eko Fresh rap kariyerine son verdi !!!
Şimdiye kadar hiç kimse Eko Fresh gibi çekmemiştir alman rap piyasasından. Çıkardığı son albümü "Ekaveli" nin beklenen satış rakamlarına ulaşamaması ve La Honda grubunun Bushido ile ilgili ortaya attığı iddialara adının karışmasına dayanamayıp en sonunda rap kariyerine son verdi Eko Fresh.
Eko Fresh Myspace sayfasında (myspace.com/onlinegheddo) rap piyasasına veda ettiğinin açıklamasını şöyle yaptı;
"Albümlerim ile ilgili bu kadar çalışmama rağmen olanların hiç biri tahmin edilmiyor ve görülmüyor. Bu aralar sadece "SDiddy" albümüne konsantre oluyorum. Benim yapacağım işleri ve kafamdakileri sadece Allah biliyor. Ama şunu söyleyebilirim ki bu iş artık bana zevk vermiyor. Beni en çok düşündüren ve kızdıran olay ise, herkes beni dinliyor ama satın almıyorlar. Neden insanlar benim boşu boşuna rap yaptığımı düşünsün ki? Artık bana başka rapperlar hakkında sorular sormayı da bırakın. Çünkü cevaplamayacağım. Bundan sonra ne olacak ne bitecek herşeyi sizlere aktaracağım ama şimdilik sadece "SD" yi düşüneceğim."